Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στο 3,9% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες του politicsnews.gr, οι μυστικές δημοσκοπήσεις που φθάνουν στη Ρηγίλλης δείχνουν περαιτέρω μείωση της διαφοράς μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις 3,9 ποσοστιαίες μονάδες. Όπως εκτιμούν στη ΝΔ η "τακτική Σαμαρά με τις περιοδείες πόρτα-πόρτα έχει αποτέλεσμα" και τονίζουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ θα "συνεχίσει να πολεμά το μνημόνιο και όσους το έθεσαν σ'εφαρμογή".

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνεχίσει τις περιοδείες του, ενώ και στη Βουλή η ΝΔ θα εντείνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση. Όσο περνάει ο καιρός ο Κώστας Μαρκόπουλος και βουλευτές της ΝΔ θα επιτίθενται κατά της κυβέρνησης και των επιλογών της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών η αξιωματική αντιπολίτευση θα προβεί σε πρόταση μομφής κατά του κ.Παπανδρέου.

"Πρόκειται για πλήρη δικαίωση των θέσεων του Σαμαρά. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πανικού" σχολιάζουν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, προβλέποντας πως "η ΝΔ θα πάρει πάνω από τις δύο περιφέρειες που προέβλεπε η κυβέρνηση και τα φιλικά προς αυτή ΜΜΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου