Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ποιός δεν συνεργάζεται, Ντόρα?

Αλέξανδρος Ηλιόπουλος : "Αυτό που  πρέπει να καταλάβει είναι αυτό που διαπιστώνουμε και εμείς καθημερινά. Οτι ο κόσμος ψηφίζει με συναισθηματικά κριτήρια και θέλει να νιώσει μια εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής σε μια νέα προσπάθεια. Αυτό το πρόσωπο δεν μπορεί να είναι η Ντόρα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στο κοινό, πως να το κάνουμε;"Mε το ζόρι; 
Πριν περάσω στο ψητό θα ήθελα να υπενθυμίσω στους αναγνώστες πως η Δράση με την Φιλελεύθερη Συμμαχία, συνεργάζονται πλέον προς μια κοινή εκλογική κάθοδο και έχουν πολλάκις καλέσει όλα τα φιλελεύθερα μέτωπα να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αντιμέτωπος με τους “LO-VE” - Αύριο στις 3 και μισή η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Παπανδρέου επιστρέφει σήμερα από το Ισραήλ και θα έρθει απευθείας αντιμέτωπος με το «κύμα» LO–VE (Βενιζέλου – Λοβέρδου).
Αύριο το μεσημέρι στις 3 και μισή θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όπου θα αναμένεται να γίνει νέος πανικός για την ηγεσία του κόμματος.
Δεν θα είναι μόνο το μέτωπο των LO-VE, αλλά και η αρνητική στάση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα συνεχή ταξίδια του Γ. Παπανδρέου την ώρα που η χώρα βρίσκεται προ κατάρρευσης.

Ο καθένας για τον εαυτό του και ο Θεός για όλους...

Ένα άρθρο της Ντόρας Μπακογιάννη δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες στην Καθημερινή, ένα άρθρο που είναι τόσο ενδιαφέρον που ειλικρινά αναρωτιέται κανείς αν το έχει γράψει η ίδια... 
Και αν το έχει γράψει η ίδια, τότε μήπως το μεταρρυθμιστικό μέτωπο που προτείνει είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθειά της να επιβιώσει βλέποντας τη συνεχιζόμενη παταγώδη αποτυχία της στις δημοσκοπήσεις?
Ας διαβάσουμε λοιπόν το άρθρο της και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

"Oποιος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα σίγουρα θα αναρωτιέται αν έχουμε καταλάβει πού βρισκόμαστε και πού πάμε.
Ο κ. Παπαδήμος είναι πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν τρία κόμματα. Ηρθε για να τελειώσει το PSI και να κλείσει τη νέα δανειακή σύμβαση. Κανείς απ' αυτούς που πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει μέλλον στην Ευρώπη δεν βλέπει άλλη λύση για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και να έχει ελπίδα σωτηρίας.