Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Απολύσεις, "πέτρες" και "τζάμπα μάγκες" στη Βουλή...


«Μέτωπο» με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ο Πρωθυπουργός. Βαριές κουβέντες και καταγγελίες στον απόηχο των αλλαγών στο εργασιακό.
Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό για το εργασιακό εξαπέλυσε στη Βουλή η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτηρίζοντας την κυβέρνησή του ως την «πιο επικίνδυνη της μεταπολίτευσης». 
«Γράφετε τον λαό στα παλιά σας τα παπούτσια» είπε η γ.γ. του ΚΚΕ και τόνισε: «πάμε σε γενική ισοπέδωση αν δεν αντεπιτεθεί ο λαός και δεν σας πάρουν με τις πέτρες με την πολιτική έννοια».
Έντονη ήταν η αντίδραση του Πρωθυπουργού ο οποίος τόνισε ότι «επικίνδυνη είναι η κατάσταση που παρέλαβε η νέα κυβέρνηση της οποίας έλαχε ο κλήρος να αναλάβει την ευθύνη να αλλάξει τη χώρα».
Μάλιστα ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε στην Αλ. Παπαρήγα στην οποία τόνισε ότι και στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, τον 90.2 και την Τυποεκδοτική έγιναν και απολύσεις και μειώσεις μισθών. 
«Αυτά που λέτε είναι μικροπρεπή, δεν απαντώ» είπε η κ. Παπαρήγα.
Σφοδρή ήταν η σύγκρουση του κ. Παπανδρέου και με τον Αλ. Τσίπρα ο οποίος μίλησε για «τζάμπα μάγκα» και «κυβέρνηση που νομιμοποιεί την πιο βάρβαρη και πιο ταξική πολιτική και θα πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί».


Πηγή : real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου