Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

«Χρειάζεται συνολική αναδιαπραγμάτευση του χρέους»


Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης, κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση «συστηματικά να αναζητήσει και να διεκδικήσει τη συνολική αναδιαπραγμάτευση του χρέους, έτσι ώστε να υπάρξει η επιμήκυνση αποπληρωμής όλου του χρέους και βεβαίως στο πλαίσιο μιας σταθερής λύσης να υπάρξει και μείωση του επιτοκίου». 

Αυτό, είπε ο κ. Κουβέλης, θα δώσει τη δυνατότητα να υπάρξουν και άλλες ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν συνθήκες ανάσας για την ελληνική οικονομία, με ό,τι αυτό αντιστοιχεί στην κοινωνική πραγματικότητα που σήμερα υπάρχει και η οποία πιέζεται από τα δεδομένα μιας οικονομικής πολιτικής που καταγράφει αδιέξοδα. 

Νωρίτερα, ο κ. Κουβέλης εγκαινίασε τα νέα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς και έκοψε την πίτα για το νέο έτος. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Λ. Κύρκος, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών, προσωπικοτήτων των τεχνών, των γραμμάτων, της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελεχών της ευρύτερης Αριστεράς.



Πηγή : zougla.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου