Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Άσχημα τα νέα των δημοσκοπήσεων για ΠΑΣΟΚ - Ντόρα στην περιφέρεια Κρήτης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τελευταία "μυστική" δημοσκόπηση που έγινε για την περιφέρεια Κρήτης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η εκλογή περιφερειάρχη στην Κρήτη θα πάει λογικά στο δεύτερο γύρο.
Σε αυτή τη δημοσκόπηση, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Στάυρος Αρναουτάκης, βρίσκεται στο 46% και δείχνει ότι παρά την πόλωση που αναπτύσσεται από κυβερνητικούς παράγοντες και από το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, δε θα καταφέρει να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, κάτι που θα είναι μεγάλη αποτυχία, καθώς ένα χρόνο πριν, στις εθνικές εκλογές, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη άγγιζαν το 60%.
Αντιθέτως, ο υποψήφιος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά του και προσεγγίζει στο 23%, την στιγμή που ο συνδυασμός του Δημήτρη Γιαννουλάκη, που στηρίζεται ανοιχτά από την Ντόρα και την οικογένεια Μητσοτάκη, σύμφωνα με τα δεδομένα αυτής της δημοσκόπησης δε θα συγκεντρώσει ούτε το 10%.
Αν επαληθευτεί αυτό το πολύ μικρό ποσοστό του Δημήτρη Γιαννουλάκη, αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Ντόρα Μπακογιάννη, εν όψει της δημοσιοποιημένης, από την ίδια, πρόθεσή της να δημιουργήσει νέο κόμμα τον προσεχή Νοέμβρη.

2 σχόλια: