Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Φήμες και για τον Πουπάκη!


Το κλίμα καχυποψίας που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον χώρο της Κεντροδεξιάς, αναφορικά με τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποσκιρτήσουν και να μετακινηθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, δίνει τροφή σε σειρά από φήμες, που πολύ γρήγορα κυκλοφορούν παντού.

Από χθες το βράδυ λοιπόν, οι σχετικές φήμες που ακούγονται, αφορούν το όνομα του ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη, ο οποίος στήριξε τη Ντόρα Μπακογιάννη στην περσινή κόντρα με τον Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, η στάση του Κώστα Πουπάκη είχε επιφέρει βαθύ ρήγμα στο εσωτερικό της ΔΑΚΕ, των συνδικαλιστών της ΝΔ των οποίων ο ίδιος ήταν πρόεδρος καθώς ο προκάτοχός του, Γιάννης Μανώλης, που επίσης επηρέαζε μεγάλο αριθμό συνδικαλιστών, είχε εξαρχής τεθεί στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη.
Μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά ωστόσο, ο Κώστας Πουπάκης στήριξε τη νέα ηγεσία, και άσκησε σημαντικό έργο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με επίκαιρες ερωτήσεις που αναδείκνυαν κρίσιμα ζητήματα.


Πηγή : statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου