Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Από την κατάσταση που επικρατεί στη ΝΔ ωφελείται το ΠΑΣΟΚ


Ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης βλέπει μεθόδευση διαλυτικών εξελίξεων με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως είπε σε δηλώσεις του «από την όλη αυτή κατάσταση ωφελείται το ΠΑΣΟΚ το οποίο θα κληθεί να πάρει μεγάλες, ιστορικές αποφάσεις» και εκτίμησε πως αν ο κ. Παπανδρέου συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ισχυρή αντιπολιτευτική ομάδα, τότε θα πάει σε εκλογές προκειμένου να "ακινητοποιήσει" την δική του κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία τώρα συμπεριφέρεται -όπως είπε- ως "κινούμενη άμμος". 
Ο κ. Καρατζαφέρης απέδωσε την εκτίμησή του στην πείρα και την γνώση του, που όπως είπε, σε μερικά πράγματα μετράνε και υποστήριξε ότι «η Αμερική θέλει λύση στο Αιγαίο, στο Κυπριακό. 

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας προϊδέασε για ορισμένα πράγματα τα οποία εκκολάπτονται. Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όπου και έχουν καταλήξει στην ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας- Βαρντάσκα. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται αφενός, να υπάρχει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ και αφετέρου, αριστερά και δεξιά, να υπάρχουν αντιπολιτευτικοί τριγμοί».


Πηγή : nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου