Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Η Μπακογιάννη ίδρυσε κόμμα από πείσμα γιατί δε θέλει να δει το Σαμαρά Πρωθυπουργό»


Για προσωπικό πείσμα και με σκοπό να μην γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς δημιούργησε το κόμμα της η κ. Μπακογιάννη, δήλωσε ο Π. Παναγιωτόπουλος στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ θεωρεί πως κόμμα μπορεί να δημιουργήσει ο καθένας,αυτό που πρέπει να προσέξει όμως είναι αν αυτό έχει κοινωνικές αντιστοιχήσεις. 


 
Ο κ. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως το κόμμα της κ. Μπακογιάννη δεν έχει αυτά τα στοιχεία και υποστήριξε πως ιδρύθηκε μόνο και μόνο για να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Αντώνη Σαμαρά  προς την εξουσία. Θύμισε, επίσης, ότι πριν από 12 μήνες η κ. Μπακογιάννη έδινε αγώνα να ηγηθεί της Νέας Δημοκρατίας, ενώ μετά την αποτυχία της, δημιούργησε κόμμα από προσωπικό πείσμα.
Όσον αφορά στη συναίνεση που ζητεί το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε πως η Νέα Δημοκρατία είναι πρόθυμη να συνεργαστεί αν η κυβέρνηση δείξει ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις και δεν αναζητεί απλώς συνενόχους και συνεργούς, ενώ ταυτόχρονα μίλησε για ένα μεταλλαγμένο Κίνημα που ακολουθεί πολιτική νεοφιλελεύθερου σοσιαλισμού. 
Επίσης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του το κυβερνητικό κόμμα βράζει, καθώς στελέχη βλέπουν ότι η πολιτική του μνημονίου οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδα.



Πηγή : real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου