Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η "double score" ήττα στο δήμο Σαρωνικού είναι ορφανή κύριε Πάγκαλε ?

Η ήττα είναι ορφανή και στο Δήμο Σαρωνικού;
Όχι, γι'αυτό άλλωστε ο Πάγκαλος έχει επιδοθεί σε έναν απεγνωσμένο αγώνα να βρεί τους ..."γονείς" της μετά το στραπάτσο της περασμένης Κυριακής για την υποψηφιότητα της συζύγου του.
Προσπαθεί, με διαρροές, από δω κι απο κεί, να αποδείξει ότι δεν είναι... ελέφαντας και ό,τι για την ήττα της αγαπητής του συζύγου φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από την υποψήφια και τον ίδιο.
Προσπαθεί, με διαρροές, να πείσει τον κόσμο και τον Πρωθυπουργό ότι φταίνε οι συνάδελφοί του στην Περιφέρεια Αττικής που "δεν βοήθησαν" μία υποψηφιότητα η οποία τελικώς ουδέποτε "περπάτησε" και ποτέ δεν έπεισε την τοπική κοινωνία.
  
 Μία υποψηφιότητα που "ετσιθελικά" επιβλήθηκε, μία υποψηφιότητα γεμάτη αλαζονεία που τώρα ζητάει και τα ρέστα από όλους τους άλλους.
Αντί να ψάχνει "ενόχους" ή ακόμη καλύτερα τους "γονείς της ήττας" ας κοιτάξει πιό νηφάλια τις αριθμητικές επιδόσεις του συνδυασμού (56%-28%, ήτοι double score μπασκετικώς) καθώς και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, στον Δήμο Σαρωνικού είχαμε, αν όχι την υψηλότερη, σίγουρα από τις υψηλότερες συμμετοχές στην επικράτεια, ήτοι 79,9%, όπερ σημαίνει ότι ...
 η σύζυγός του συσπείρωσε με την υποψηφιότητά της και την παρουσία της το σύνολο της τοπικής κοινωνίας... εναντίον της. 
Άρα λοιπόν, μήπως και οι δύο "γονείς της ήττας" της κας Χριστοφάκη βρίσκονται στο σπίτι του ζεύγους;
Αλήθεια, τι θα πεί τώρα στον Πρωθυπουργο, ότι φταίνε οι άλλοι; Και ποιός τον πιστεύει;




Πηγή : press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου