Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι «ντιντήδες» προκάλεσαν έκρηξη στον σκληρό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας


Η κεντροδεξιά παράταξη αποτελείται από «μεσαιοχωρίτες με αυτιστικές ιδέες και ντιντήδες» αλλά και από πολλούς άλλους που στο παρελθόν ένωσαν τις δυνάμεις τους και κέρδισαν εκλογές και μεγάλα ποσοστά, έγιναν δηλαδή κυρίαρχο ρεύμα στην κοινωνία και κυβέρνησαν την Ελλάδα.
Οι αρχηγοί των κομμάτων της κεντροδεξιάς πρέπει να γνωρίζουν τι εξυπηρετεί τους στόχους τους και τι τους βλάπτει.
Πρέπει επιτέλους να ακολουθήσουν την πρόσθεση και όχι την αφαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και όχι την διαίρεση (όπως έλεγε παλιός πολιτικός της κεντροδεξιάς, για να βγει ένας βουλευτής στο νομό του και να κυριαρχήσει, πρέπει να απευθυνθεί και να ζητήσει το σταυρό προτίμησης από όλους τους συμπολίτες του, πλούσιους και φτωχούς, εγγράμματους και αγράμματους, ψηλούς και κοντούς, χοντρούς και αδύνατους, βαψομαλλιάδες και μη, και σε όποιο χώρο κι αν ανήκουν).


Πηγή : Κώστας Πάσχος - newsbeast.gr
Είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι, το δικαίωμα του εκλέγειν το έχουν όλοι. Δυστυχώς όμως το δικαίωμα του εκλέγεσθαι δεν το έχουν όλοι. Θα πρέπει να σου κάνουν τη χάρη κάποιοι να σε εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους χωρίς κριτήρια και κανόνες.
Καιρός να διεκδικήσουν το εκλέγεσθαι σοβαροί άνθρωποι και να υπάρξουν κόμματα που θα τους παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν όλοι τους ότι ο φόβος κυριαρχεί στα μάτια των συμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα. Η αγωνία για το μέλλον μας και για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα έχει φέρει τη ψυχολογία μας στο χειρότερο βαθμό.
Η λύση για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων, που η ίδια η πολιτική και οι πολιτικοί της δημιούργησαν, θα προκύψει με σοβαρή συναίνεση και στρατηγική του συνόλου του πολιτικού κόσμου της χώρας.
Αν μη τι άλλο πρέπει να υπάρχει συναίνεση στο χώρο της κεντροδεξιάς. Μακάρι «οι μεσαιοχωρίτες με αυτιστικές ιδέες, και οι ντιντήδες», καθηγητές, δάσκαλοι, εργάτες, χωρικοί και τσοπαναραίοι να συνενωθούν, με στόχο τη σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων που κυριαρχούν στη χώρα, και τη λύση αυτών.
Οι τζάμπα μάγκες μπορούν να χορέψουν μοναχικό ζεϊμπέκικο με επίδειξη ικανοτήτων, χειροκροτούμενοι οι ίδιοι από τους εαυτούς τους.
Εμείς όλοι οι άλλοι, η κεντροδεξιά του αύριο «χωρικοί και τσοπαναραίοι, δηλαδή οι απλοί πολίτες του τόπου» θα χορέψουμε μπάλο. Χορό αντικριστό, κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια και με βήματα πάντα μπροστά.
Ο χορός της κεντροδεξιάς ευτυχώς ξεκίνησε, όσοι πιστοί προσέλθετε, ενώ ο χορός της κεντροαριστεράς καλά κρατεί.
Η επόμενη εκλογική μάχη όποτε κι αν αυτή γίνει θα είναι μεταξύ της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου