Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βρήκε την ευκαιρία να σούρει τα εξ αμάξης στον πρωθυπουργό, χωρίς κανένας να τον διακόψει!

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, λέει ο θυμόσοφος λαός. Έτσι σκόνταψε σήμερα και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος, πριν καλά καλά μιλήσει ο Τσίπρας, έσπευσε να του υπενθυμίσει την κατάχρηση χρόνου που κάνει συνήθως, αλλά πιάστηκε όμως αδιάβαστος, γιατί όταν χρειάστηκε να παρέμβει ο ίδιος πραγματικά για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, είχε τελειώσει ο δικός του χρόνος! 
Έτσι, κατά τη διάρκεια της επίκαιρης ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βρήκε την ευκαιρία να σούρει τα εξ αμάξης στον πρωθυπουργό, χωρίς κανένας να τον διακόψει. 
Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου έδειχνε να μην καταλαβαίνει(Den katalavainei ellinika...)...
«Είστε τζάμπα μάγκας, κύριε Παπανδρέου, και τα όσα δήθεν λέτε κατά της κυρίας Μέρκελ δεν είναι τίποτα, αφού της κάνετε στη συνέχεια όλα τα χατίρια. Παριστάνετε τη διχασμένη προσωπικότητα. Άλλα λέτε στο εξωτερικό, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, και άλλα λέτε στο εσωτερικό, όπου έχετε κατεδαφίσει τα πάντα. Ή μάλλον δεν είστε διχασμένη προσωπικότητα, αλλά ένας πρωθυπουργός που έχει εξαπατήσει τον ελληνικό λαό. Εδώ έχω δήλωσή σας που λέγατε ότι δε θα υπάρξουν απολύσεις, ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις μισθών. Έγιναν και τα δύο και σπρώξατε τη χώρα σε ένα σκληρό και βάρβαρο μέλλον. Καταργήσατε το Σύνταγμα και κάνατε εμάς τους βουλευτές να είμαστε γλάστρες και τίποτα περισσότερο. Είναι μια κυβέρνηση υποτακτικών, παραδομένη στο κεφάλαιο. Δεν θέλατε να δυσαρεστήσετε τους φίλους σας τραπεζικούς και εκείνον τον ανεπάγγελτο πρόεδρο του ΣΕΒ. Η κυβέρνησή σας αποδεικνύεται μοιραία και όσο πιο γρήγορα φύγετε, τόσο καλύτερα για τον τόπο» είπε ανενόχλητος ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός αγρόν ηγόρασε… 
Ο δε πρόεδρος της Βουλής τ’ άκουσε κι εκείνος σιωπηρά, αφού δεν είχε άλλο χρόνο διακοπής… 



Πηγή : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου