Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

«Προσωρινός πρόεδρος ο Σαμαράς», δήλωσε στην ολομέλεια της Βουλής ο κ. Αυγενάκης



Νέες πολιτικές ρουκέτες εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης εναντίον του κ. Αντώνη Σαμαρά αποκαλώντας τον «προσωρινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», «αυταρχικό» και «μονόχνοτο». 
Αναλυτικά κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για την oδική ασφάλεια ο κ. Αυγενάκης βρήκε την ευκαιρία να χαρακτηρίσει «αυθαίρετη, αυταρχική και αντιδημοκρατική» την διαγραφή την οποία έμαθε από τα ΜΜΕ. 
Ο βουλευτής συνέχισε λέγοντας: «Όταν αυτές οι διαδικασίες ακολουθούνται στο εσωτερικό ενός κόμματος, τότε το κόμμα αυτό δεν μπορεί να εγγυηθεί την δημοκρατία όταν έρθει στην εξουσία… πολύ περισσότερο ο κ. Σαμαράς. Εκδιώκονται οι δημοσιογράφοι από την ΚΟ για να μην ακουστεί άλλη άποψη από αυτήν του προέδρου». 
 

Ο κ. Αυγενάκης επιτέθηκε με μεγαλύτερη σφοδρότητα στον κ. Σαμάρα αναφέροντας΅: «Στην ΝΔ του Σαμαρά δεν αντέχουν την  δημοκρατία, δεν υπάρχει σεβασμός στις άλλες απόψεις, δεν ανέχονται άλλη άποψη εκτός του Σαμαρά και της παρέας που διαφεντεύει την  νέα ΝΔ.... Πώς θα πείσει την κοινωνία για την αντιμνημονιακή πολιτική του όταν δεν μπορεί να πείσει ούτε καν την ΚΟ ΝΔ;  Σε μία δύσκολη περίοδο ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ και οι συνεργάτες του οδηγούν το κόμμα σε μοναχική χωρίς διέξοδο πορεία. Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ έχει καταφέρει μεγαλύτερη συρρίκνωση του κόμματος στην ιστορία του.. Η νέα γενιά αντιδρά στις πολιτικές μικροκομματικού οφέλους.. χρειάζεται σύγχρονους ηγέτες και όχι μονόχνοτους ηγέτες».

Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου