Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Οι ‘’καημενούληδες’’ της Νομικής


Σκέφτομαι τους λαθρομετανάστες στη Νομική, λυπάμαι απίστευτα αυτούς τους καημενούληδες και σκέφτομαι ότι, πραγματικά τους χρησιμοποιούν όλες οι πλευρές και όλα τα κόμματα, είτε για να λύσουν το θέμα του ασύλου, είτε για επαναφέρουν το θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Αυτοί οι ίδιοι, που κάνουν απεργία πείνας δεν έχουν ιδέα για το πολιτικό παιχνίδι, που παίζεται στην πλάτη τους ενώ δίνεται η ευκαιρία σε κάποιους για ρατσιστικές κορώνες.
Με ανησυχεί ότι, με το κλίμα ξενοφοβίας που έχει καλλιεργηθεί το τελευταίο διάστημα, βλέπω απλούς ανθρώπους να φανατίζονται εναντίον των λαθρομεταναστών και να μην καταλαβαίνουν, πως πρόκειται για ανθρώπινες ψυχές.
Δεν είμαι υπέρ της ανεξέλεγκτης ροής λαθρομεταναστών αλλά το γεγονός πως, τόσα χρόνια δεν έχει ακολουθηθεί μια σωστή μεταναστευτική πολιτική, ότι δεν καταγράφονται και δεν φτιάχνουν νόμιμα χαρτιά με ευθύνη της πολιτείας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φερόμαστε σαν να είναι ζώα.
Σίγουρα η Νομική δεν είναι χώρος για να καταφύγουν, αλλά δεν πήγαν μόνοι τους και το πιθανότερο είναι ότι δεν ξέρουν τι είναι η Νομική.



Πηγή : Μάρω Λεονάρδου,  Δημοσιογράφος - newsbomb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου