Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας… εκλογικής αναμέτρησης


Και πολύ κράτησε το σενάριο της εκλογικής σταθερότητας στη χώρα μας. Ήδη από χθες κάποιοι βουλευτές επικαλούνται φημολογία που βγήκε – λέει – από το υπουργικό συμβούλιο που μιλάει για εκλογές στις 13 του Μάρτη.
Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε σε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι ο πρωθυπουργός προτίθεται να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις αρχές της άνοιξης.
«Πάμε σε εκλογές Παναγιώτη, τα έμαθες τα νέα;» είπε ο Ηπειρώτης βουλευτής στον Παναγιώτη Καμμένο, για να πάρει την εξής απάντηση: «Εγώ καλάσνικοφ βλέπω να παίρνουν οι πολίτες και όχι εκλογές. Αν δεν πάμε τώρα σε χρεοκοπία, αργότερα θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Εγώ, που ξέρω και τους Κινέζους από το λιμάνι του Πειραιά, θα πρότεινα στην κυβέρνηση να πάει τώρα, που είναι ακόμη καιρός, σε χρεοκοπία, να πούμε άι σιχτίρ στη Μέρκελ και να γυρίσουμε... όχι στη δραχμή, αλλά στο γιουάν. Έτσι θα πούμε γεια στην κρίση».
Μάλιστα, τα προεκλογικά νέα έφτασαν αμέσως στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος φέρεται να ζήτησε από τα στελέχη ψυχραιμία και επαγρύπνηση.
Το ταξίδι, δε, στο ίδιο αεροπλάνο, του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Καρατζαφέρη πυροδότησε τα σενάρια περί «σημαδεμένης τράπουλας».
Βουλευτές που πήγαν κι ένα βήμα παραπέρα έκαναν λόγο για κυβέρνηση –συγκυβέρνησης!




Πηγή : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου