Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Διπλωματικός «διάδρομος» για τον υφυπουργό



Ξενάγηση στο χώρο του γυμναστηρίου έκανε η ψηλή, όμορφη, καστανόξανθη γυμνάστρια του Κοινοβουλίου στον υφυπουργό Εξωτερικών, Σπύρο Κουβέλη.

«Για να δώσουμε στροφές στη διπλωματία...» ήταν η απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός στην ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους για την εμφάνισή του στο κτήριο της Μητροπόλεως.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών αποφάσισε να ρίξει κάποια περιττά του κιλάκια και γι’ αυτό από χθες άρχισε να επισκέπτεται το γυμναστήριο της Βουλής.

Βλέποντας, βέβαια, και τα σημαντικά βήματα που έκανε ο συνάδελφός του, βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, (έχασε αρκετά κιλά, αλλά τα μισά του τα πήρε η Ευγενία), ο Σπύρος Κουβέλης ενέδωσε στην καθημερινή άσκηση και στη ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Όταν δε η «ξεναγός» του έδειξε και το χώρο του χαμάμ, δεν έμεινε κανένας ενδοιασμός στον υπουργό ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στο χώρο πάραυτα.

Εγώ πάντως, αν ήμουν υφυπουργός, και γυμναστική να μην έκανα, θα επέστρεφα ενίοτε στο γυμναστήριο μόνο και μόνο για να δω την όμορφη γυμνάστρια πως κάνει... βαράκια!





Πηγή : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου