Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

H ΟΝΝΕΔ, οι μετανάστες και ο …αξονικός τομογράφος!

Τη στάση της απέναντι στο μεταναστευτικό αναμένεται να σκληρύνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα, η νεολαία της ΝΔ.
Μετά την καθαρή στάση της, υπέρ της κατάργησης του Πανεπιστημιακού Ασύλου, τις επόμενες ώρες θα τοποθετηθεί με συγκεκριμένο και αυστηρό τρόπο και για τα συνολικότερα ζητήματα της μετανάστευσης.
Μεταξύ άλλων αναμένεται να απαιτήσει άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών αλλά και έλεγχο της ηλικίας των παρανόμως ευρισκομένων στη χώρα μας με…αξονικούς τομογράφους!!!
Σύμφωνα με στελέχη της ΟΝΝΕΔ, πολλοί λαθρομετανάστες κάνουν χρήση ευεργετικών διατάξεων του νόμου, δηλώνοντας ψευδώς «ανήλικοι». Η νέα τεχνολογία ωστόσο, δίνει τη δυνατότητα, με εξέταση των άκρων τους από αξονικούς τομογράφους να διαπιστωθεί η αλήθεια ή όχι των λεγομένων τους σχετικά με την ηλικία τους.
Η ΟΝΝΕΔ έχει ήδη ταχθεί υπέρ του φράγματος στον Έβρο. Έχει ζητήσει εντατικοποίηση των ελέγχων σε στεριά και θάλασσα αλλά και γενικούς αστυνομικούς ελέγχους στα μεγάλα αστικά κέντρα. Έχει ακόμα καλέσει του ιθύνοντες να βάλουν τέλος στους αυτοσχέδιους καταυλισμούς αλλά και να προωθηθεί η αναθεώρηση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ.
Τα τελευταία επεισόδια στη Νομική ωστόσο, φαίνεται πως ενόχλησαν έντονα τους ΟΝΝΕΔίτες που ετοιμάζονται να επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις.
 


Πηγή : newscode.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου