Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

«Πολιτική αλητεία» το πόρισμα για τη Siemens


Ως το «αθλιοδέστερο κείμενο πολιτικής αλητείας» που έχει κατατεθεί ποτέ στην ελληνική βουλή χαρακτήρισε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης το πόρισμα για την υπόθεση Siemens.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε πως αν κανείς διαβάσει το πόρισμα θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως το πολιτικό σύστημα έχει ανάγκη φύλλου συκής για να κρύψει τη γύμνια του, την αθλιότητα και τον ξεπεσμό του. «Και αυτό το φύλλο συκής του το έδωσε η εξεταστική επιτροπή υπό τον συμπατριώτη μας βουλευτή κ. Βαλυράκη», πρόσθεσε. 

«Διάβασα το πόρισμα λέξη προς λέξη και πρέπει να σας πω ότι έχω 22 χρόνια βουλευτής, έχω συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις εξεταστικές και τις προανακριτικές επιτροπές, όπως λέγονταν παλαιοτέρα, που συστήθηκαν αυτά τα 22 χρόνια, αθλιοδέστερο κείμενο, κείμενο πολιτικής αλητείας, δεν έχει- πιστεύω- κατατεθεί ποτέ άλλοτε στο ελληνικό κοινοβούλιο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκογιαννάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα από τα Χανιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής αποδεικνύει ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θέλησαν να καλύψουν τις δικές τους αμαρτίες και απευθυνόμενος σε όσους τον ενέπλεξαν στην υπόθεση, απάντησε πως δεν θα ησυχάσει αν δεν τους κάνει «να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για την αθλιότητα» που διέπραξαν σε βάρος του.


Πηγή : newsbeast.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου