Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Tα κοπρόσκυλα του Πάγκαλου

«Τα δώδεκα κοπρόσκυλα που φυλάνε εκείνον, τη γυναίκα και τα παιδιά του δεν τα υπολόγισε ο κύριος Πάγκαλος όταν άνοιγε το στόμα του;» είπε ένας αστυνομικός στη zougla.gr για να εκφράσει την αγανάκτησή του στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης περί κοπριτών του δημόσιου τομέα.
«Μια μέρα ο διοικητής της περιοχής ενημέρωσε τον κύριο Πάγκαλο ότι για δύο ώρες δεν θα μπορούσε να καλύψει τη φύλαξη του σπιτιού του στη Σαρωνίδα, αφού είχε πρόβλημα με τις βάρδιες και γι’ αυτό ζητούσε την κατανόηση του αντιπροέδρου. Όμως ο αντιπρόεδρος, αντί να του πει και ευχαριστώ για την ειλικρίνειά του, έδωσε εντολή να τον μεταθέσουν σε άλλη υπηρεσία. Κι έτσι ο προϊστάμενος έφυγε γδαρμένος και... κερατωμένος!» σχολίασε ένας ακόμη αστυνομικός.
«Γιατί, παρακαλώ, δώδεκα κοπρίτες να φυλάνε τον κύριο Πάγκαλο; Ας ζητήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μείωση των αστυνομικών της φρουράς του, γιατί τόσα άτομα δεν έχει ούτε ο Πρωθυπουργός! Ούτε ο Πρωθυπουργός, σας λέω!» συνέχισε να λέει καταιγιστικά ο αστυνομικός.
Αντιπρόεδρε, καλή η θεωρία, αλλά η ζωή θέλει και πράξεις! Τυχαίος ο διορισμός της κόρης σας στη Βουλή για ένα τρίμηνο, ώσπου να πάρει το “διαβατήριο” της για το δημόσιο; Τυχαία η μετάθεση του αστυνομικού, τυχαία η μεγάλη κληρονομιά, τυχαίος κι εσείς…;



Πηγή : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου