Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

"Ο δεύτερος γύρος επικύρωσε τα πολιτικά συμπεράσματα που βγήκαν από τον πρώτο γύρο", δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς


Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ερμηνεύοντας τα αποτελέσματα των εκλογών τόνισε ότι οι πολίτες (μέσω και της αποχής), ζήτησαν αλλαγή πορείας, από την πολιτική που οδηγεί σε ασφυξία την οικονομία και σε απόγνωση την κοινωνία.
Η ΝΔ πήρε το μήνυμα και από αύριο θα είναι στην πρώτη γραμμή, προσθέτοντας επίσης ότι η ΝΔ βγήκε ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη από τις εκλογές αυτές.


Ο δεύτερος γύρος επικύρωσε τα πολιτικά συμπεράσματα που βγήκαν από τον πρώτο γύρο και έβγαλε δυνατή τη ΝΔ γιατί στον πρώτο γύρο κέρδισε σε 33 από τους 54 νομούς της χώρας, έναντι μόνο 6, που θα κέρδιζε με τα ποσοστά του 2009, ανανεωμένη, γιατί στο δεύτερο γύρο υπερίσχυσε σε 5 από τις 13 περιφέρειες και υπεύθυνη, γιατί για παράδειγμα σε περιπτώσεις όπως στην περιφέρεια της Αττικής, τόλμησε να σπάσει κατεστημένα και να προτείνει νέα πρόσωπα, φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που προδίκαζαν όλες οι δημοσκοπήσεις.
Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι το πρόσφατο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κατά 10,5% στις τελευταίες εθνικές εκλογές, έχει πέσει κάτω από 2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου