Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ανδρέας Ανδριανόπουλος : θα βοηθήσω τη Ντόρα...


Θα βοηθήσει την προσπάθεια του νέου κομματικού φορέα της  Ντόρας Μπακογιάννη ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, όπως δήλωσε στο «Κανάλι 1». «Η κ. Μπακογιάννη, εκ πρώτης όψεως, εμφανίζεται με σωστές θέσεις. Δεν ξέρω τελικά ποια θα είναι η διακήρυξη που θα βγάλει και οι ιδρυτικές της τοποθετήσεις. Αλλά εμφανίζεται να υποστηρίζει μια πραγματικά ανατρεπτική, ριζοσπαστική, φιλελεύθερη πολιτική. Εγώ αυτό θα το βοηθήσω» τόνισε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Ο ίδιος όμως πρόσθεσε ότι δεν διαβλέπει μεγαλύτερη κομματική ανάμειξή του. Δήλωσε επίσης σχετικά με μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος: «Έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές ότι δεν είναι όραμά μου η επαναφορά στη Βουλή. Μπορείς να βοηθήσεις τον τόπο σου με πολλούς τρόπους και όχι υποχρεωτικά με το να είσαι βουλευτής».

Αν πάει και ο Ανδριανόπουλος στο νέο κόμμα της Ντόρας, τότε θα έχουμε μία "ουσιαστική ανανέωση" του πολιτικού σκηνικού...

Θα έχει και άλλα τέτοια "φρέσκα στελέχη" το κόμμα της Ντόρας?



Πηγή : star.gr

2 σχόλια:

  1. Γιατί ο Ανδριανόπουλος είναι "μπαγιατικος"; Ξέρεις πολλους που άφησαν την βουλευτική τους έδρα λόγω διαπλεκομένων και που προειδοποίησε από τότε (1994) για αυτά που μας συμβαίνουν τώρα. Ποιοί είναι φρέσκοι, οι νέοι; Μήπως ο Κικίλιας η ο ανεπαρκέστατος Τσίπρας; Αυτός που είχε προτείνει να διορισθούν όλοι οι άνεργοι στο δημόσιο; Δυστυχώς, κατα πως λέει, ο Ανδριανόπουλος δεν ενδιαφέρεται να αναμιχθεί ξανα στην πολιτική. Κακό για τον τόπο,όχι γι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η γνώμη μου φίλε "Ανώνυμε", σεβαστή άλλωστε είναι η γνώμη όλων μας πιστεύω. Το σημαντικότερο θέμα για μένα τουλάχιστον είναι άλλο. Είναι το γεγονός ότι ο Ανδριανόπουλος και ο κάθε Ανδριανόπουλος, έχουν δήθεν λύσεις τώρα για όλα τα προβλήματα που δημιούργησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, λες και όλοι αυτοί διετέλεσαν υπουργοί σε άλλη χώρα... Γιατί οι κύριοι αυτοί δεν λύσανε τα προβλήματα της πατρίδας όταν είχαν εξουσία στα χέρια τους ή τουλάχιστον δεν φρόντισαν να μην δημιουργηθούν αυτά τα προβλήματα? Τώρα που είναι εκτός της πολιτικής, εμφανίζονται όλοι να γνωρίζουν τις λύσεις.
    Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου και για το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή