Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Γλέζος θυμάται, δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ!


Ο άνθρωπος που κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη, ο Μανόλης Γλέζος, δεν έχει χάσει τη μνήμη του. Θύμισε λοιπόν χθες σε συνέντευξή του στον Flash κάτι που η κυβέρνηση πολύ θα ήθελε να ξεχάσουμε:
«Σκεφτείτε ότι αντίμαχη με τη Γερμανία δεν είναι η Ελλάδα, αλλά η Ιταλία, η οποία προσφέρθηκε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των θυμάτων της ναζιστικής κυριαρχίας τα οποία είχε αποποιηθεί η τότε κυβέρνηση Σημίτη. Δεν είναι μονάχα ότι δεν επέτρεψε στον υπουργό Δικαιοσύνης να δώσει την άδεια για την κατάσχεση, αλλά οδήγησε στο να παρθεί αντίθετη απόφαση από το ειδικό δικαστήριο. Μια ολόκληρη συμπαιγνία σε βάρος των θυμάτων».
Ο Γλέζος βάζει δύσκολα στον Παπανδρέου, που επιχειρεί επικοινωνιακό αντιπερισπασμό στη δίκη της Χάγης για τις γερμανικές αποζημιώσεις:
«Για να μη φανεί, όπως λένε μερικοί, ότι ήταν μια τουφεκιά στον αέρα αυτή η δήλωση του πρωθυπουργού, θα πρέπει την ώρα που θα γίνεται η εκδίκαση να παρίσταται εκεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο υπουργός Εξωτερικών και ο ίδιος ο πρωθυπουργός», προτείνει.


Πηγή : e-typos.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου