Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Gay parade… και φαντασία


Παρέλαση των γκέι πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης στον Υφυπουργό πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη, εκτιμώντας ότι έτσι θα έχουμε αύξηση του τουρισμού! 
Μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής ο Κώστας Καραγκούνης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει φαντασία και ότι θα πρέπει να αξιοποιήσει όλους τους τρόπους που υπάρχουν για την αύξηση του τουρισμού λέγοντας ότι «ο τουρισμός είναι η φαρέτρα και ο πολιτισμός τα βέλη μας». Και ανέφερε ως παράδειγμα επί λέξει τα love parades (παρελάσεις γκέι). «Δεν έχετε φαντασία» είπε απευθυνόμενος στον υπουργό.
«Εμείς δεν έχουμε φαντασία;» αντέδρασε ο κύριος Νικητιάδης. «Εμείς που οργανώσανε Μαραθώνιο με 22.000 συμμετοχές, που οργανώσαμε Μαραθώνιο οικονομίας στους Δελφούς με θέμα την οικονομία στην Αρχαία Ελλάδα και με συμμετοχή οικονομολόγων που έχουν πάρει Νόμπελ; Που οργανώσαμε Μαραθώνιο τέχνης στο Μουσείο της Ακρόπολης μέχρι τις 4 το πρωί με συμμετοχή διανοουμένων από όλη την Ευρώπη;».
Σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη μας επιβεβαίωσε την αντιπαράθεση προσθέτοντας ότι αντιπαρήλθε εντέχνως την αναφορά για τα love parades. Σε ερώτηση μας αν θα σκεφτεί την πρόταση του Κώστα Καραγκούνη για οργάνωση παρελάσεων γκέι για το καλό του Ελληνικού τουρισμού μας απάντησε: «Next question» 



Πηγή : real.gr

1 σχόλιο: