Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Σχέδιο Ντόρας "βλέπει" η Ρηγίλλης, "ουδέν σχόλιον" λέει η Δημοκρατική Συμμαχία


Η απομαγνητοφώνηση από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Αυγενάκης στον realfm 97.8 και τον Ν. Χατζηνικολάου έφτασε στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ ο οποίος αποφάσισε τη διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου. Ο κ. Σαμαράς πήρε την απόφαση έπειτα από σχετικές εισηγήσεις στενών του συνεργατών προκειμένου να προλάβει τυχόν νέες διαφοροποιήσεις βουλευτών για τη "Δημοκρατική Συμμαχία".
Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr o κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε για τη διαγραφή του από την τηλεόραση καθώς κανείς από τη ΝΔ δεν είχε επικοινωνήσει νωρίτερα μαζί του.

 

"Επειδή είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για να ανακοπεί η ανοδική πορεία της ΝΔ και να στηριχθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς θα τηρήσει μέχρι τέλους την εντολή που έλαβε από τον ελληνικό για μια αναγεννημένη, δυνατή και υπεύθυνη ΝΔ, χωρίς εσωστρέφειες και αποπροσανατολισμούς, προσηλωμένη στο μεγάλο της καθήκον να συμβάλει αποτελεσματικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση", δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.
-Κύκλοι της Ντ. Μπακογιάννη ανέφεραν στο real.gr ότι "η Δημοκρατική Συμμαχία δεν σχολιάζει εσωτερικά ζητήματα άλλων πολιτικών δυνάμεων".
Ο κ. Αυγενάκης "φλέρταρε" από χθες με τη διαγραφή του, ωστόσο, τα όσα είπε το πρωί στον realfm 97.8 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς ο βουλευτής Ηρακλείου δεν δεσμεύτηκε για το πολιτικό του μέλλον στη ΝΔ και δεν απάντησε στο ερώτημα εάν σκοπεύει να βρεθεί δίπλα στην Ντ. Μπακογιάννη και τη "Δημοκρατική Συμμαχία".


Πηγή : real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου