Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

O Αϊ- Βασίλης πάει στους…εκπαιδευτικούς

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τους συμβασιούχους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ,οι οποίοι θα βάλουν τελικά «ζεστό» χρήμα στην τσέπη σύμφωνα με την υπόσχεση που έδωσε στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.



«Έχουν ήδη φύγει οι εντολές πληρωμών για Μαγνησία και αύριο για Μεσσηνία ενώ αναμένονται μέχρι τις 24 Νοεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι πληρωμές»είπε η υφυπουργός απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Γιώργου Μαυρίκου.


«Θα πληρωθούν ,θα φύγουν τα λεφτά, θα ,θα… Αυτά είχατε πει και πριν από λίγο καιρό, τον Οκτώβρη, αλλά οι άνθρωποι αυτοί ,δηλαδή οι συμβασιούχοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που πληρώνονται από το ΕΣΠΑ, έχουν να δουν λεφτά από το Σεπτέμβρη»απάντησε στην υφυπουργό ο βουλευτής ,ο οποίος έκανε λόγο και για συμβάσεις ντροπής που θέλουν τον εκπαιδευτικό σε ένα υποτίθεται νέο σχολείο με υλικά όμως από την εποχή της φεουδαρχίας. Σχόλια που έκαναν την υφυπουργό να βγει για μια ακόμη φορά από τα ρούχα της.


«Δεν είναι συμβάσεις ντροπής και οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί έχουν τα όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι αναπληρωτές:δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα κ.λ.π!»ανταπάντησε γεμάτη περηφάνια η Εύη Χριστοφιλοπούλου.


Από αύριο λοιπόν όλοι ταμείο γιατί ο παππούλης με την κόκκινη γενειάδα θα…μοιράσει «Ευρουλάκια».


Πηγή : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου