Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Σταύρος Αρναουτάκης!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Σταύρος Αρναουτάκης το γεγονός ότι έφτασε ξημερώματα Δευτέρας για να κατοχυρωθεί η αυτοδυναμία (η ξεφτίλα οριακή νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη) του συνδυασμού του!
Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία, καταφτάνοντας ιδιαιτέρα  μαγκωμένος στη δοξολογία του προστάτη της πόλης  του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά και αφού είχαν καταφτάσει πολύ πριν από αυτόν σχεδόν όλοι οι νεοεκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, να δείξει ποικιλοτρόπως την ενόχλησή του...
Ευρισκόμενος μέσα στο ναό στη θέση των επισήμων και με δυνατή φωνή, πράγμα που έδειξε να ενοχλεί  τους τριγύρω εκκλησιαζομένους, απευθυνόταν συνεχώς σε διάφορα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, εκφράζοντάς τους την έντονη ενόχλησή του για τα χαμηλότατα ποσοστά που συγκέντρωσε ο συνδυασμός του στις περιοχές επιρροής τους.
Το μεγαλύτερο χώσιμο δε, δεν άντεξε και το έκανε στο Βαγγέλη Σισαμάκη, απερχόμενο Δήμαρχο Νέας Αλικαρνασσού,  λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι «με τη στάση σου αν έλειπαν οι δικοί μου υποψήφιοι σύμβουλοι, το ΠΑΣΟΚ δε θα έπαιρνε ούτε το 30% στην Αλικαρνασσό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου