Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο πανικός της Όλγας Κεφαλογιάννη

Σε πανικό βρίσκεται η θυγατέρα του Γιάννη Κεφαλογιάννη, Όλγα. Η νεαρή βουλευτής, βλέπει ότι δύσκολα να επανεκλεγεί. Μπροστά σ' αυτό το ενδεχόμενο άρχισε να μιλάει και να την πέφτει στην Ντόρα. Το κορίτσι δεν λέει να βάλει μυαλό. Προφανώς, δεν πήρε το μήνυμα από τις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες μετά από χρόνια κατάφερε να βγάλει Τρίτη δύναμη στο Ρέθυμνο της Ν.Δ.
Η Όλγα, έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί και την εντοπιότητα της Ντόρας, όπως, ακούσαμε στο Mega. Επειδή, το Ρέθυμνο, είναι ουσιαστικά χωριό, καλό θα ήταν να προσγειωθεί στην δύσκολη πραγματικότητα. Οι πάντες, άλλωστε, γνωρίζουν ότι αν δεν είχε την στήριξη της Ψηλής, δεν θα είχε βγει βουλευτής. Όπως, οι περισσότεροι θυμούνται ότι ήταν η πρώτη βουλευτής που εξελέγη την επομένη των εκλογών.
ΑΞΙΖΕΙ: Οι Μητσοτάκηδες «πούλησαν» σ' ένα βράδυ τον πολιτευτή Σχοινά για να στηρίξουν την Όλγα.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Η Μπακογιάννη, μαζί με την Μαρία Δαμανάκη είχαν κατέβει στο Ρέθυμνο για να βάλουν πλάτη στην κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, η οποία δυσκολεύονταν να κερδίσει τον παντελώς ανώνυμο Κωστή Σχοινά.
ΓΙΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ: Όσο η Ντόρα διεκδικούσε την αρχηγία της Ν.Δ., η Όλγα, ήταν παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις της. Είχε φτάσει στο σημείο να πηγαίνει ακόμη και στα οικογενειακά γλέντια των Μητσοτάκηδων.


Πηγή : parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου