Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Στελέχη της ΝΔ εναντίον Μανώλη Κεφαλογιάννη, χρεώνοντάς τον ως υπαίτιο της ήττας σε Δήμο και Περιφέρεια

Σε παραιτήσεις προχώρησαν οι τέσσερεις Σαμαρικοί και προσφάτως εκλεγμένοι της Τοπικής Οργάνωσης του διευρυμένου Δήμου Μίνωα Πεδιάδος. Με την επιστολή παραίτησής τους προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κοινοποιώντας την και στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά,  οι Γιώργος Οικονομάκης Πρόεδρος, Μιχάλης Ρουσάκης Αντιπρόεδρος, Γιώργος Μαραγκάκης μέλος και Μανώλης Ανδρουλάκης μέλος,  ¨καρφώνουν¨ τον αναπληρωτή Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ως υπαίτιο για την ήττα που υπέστη  η Νέα Δημοκρατία τόσο σε επίπεδο Δήμου αλλά και η κομματική υποψηφιότητα του Γιάννη Πλακιωτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης. 

Μάλιστα στην επιστολή παραίτησής τους καταγγέλλουν για «συναλλαγή ψήφων δώσε πάρε», επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά όπως και οι ίδιοι δηλώνουν, την παράδοση του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ηράκλειο.

Το βέβαιο ήταν ότι κάποια στιγμή θα έπεφταν οι μάσκες, απλώς αυτή τη φορά έπεσαν λίγο νωρίτερα…

1 σχόλιο:

  1. Είχε ή δεν είχε κρυφή συνάντηση μίας ώρας με τον Γιαννουλάκη, την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές; Ποιούς πούλησε; Η γνωστή του τακτική να γλύφει από δω κι από κει, για να σώσει το τομάρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή