Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κίνδυνος-θάνατος για τους οδηγούς ο δρόμος της παραλιακής στο Ηράκλειο. Νέα καθίζηση στο ύψος του Καρνάγιου


Στο ίδιο έργο θεατές οι οδηγοί οι οποίοι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η παραλιακή της Αλικαρνασσού στο ύψος του Καρνάγιου υπέστη και πάλι καθίζηση, λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου είχαν σημειωθεί προβλήματα πριν από μήνες. Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κώνοι και με επιστολές η διοίκηση του πιέζει τον εργολάβο να αποκαταστήσει το πρόβλημα, αλλά οι οδηγοί κάνουν λόγο για μια από τις γνωστές κακοτεχνίες. Ο δρόμος δίπλωσε... ή μάλλον ξαναδίπλωσε αφού αποτελεί όπως όλα δείχνουν μια αμαρτωλή ιστορία.



Το πρόβλημα διαπιστώθηκε την Κυριακή και έστι τοποθετήθηκαν κώνοι προς αποφυγήν ατυχημάτων. Η διοίκηση του ΟΛΗ ζητάει τώρα με επείγουσες επιστολές να αποκατασταθεί ο δρόμος.
Ακόμα κι αν ο ΟΛΗ αποφέυγει κομψά να προσδιορίσει τις αιτίες της απαράδεκτης εικόνας του δρόμου ή να χρησιμοποιήσει τον όρο κακοτεχνία, οι οδηγοί είναι πιο σκληροί αναφερόμενοι στο αθάνατο ελληνικό θαύμα των δρόμων οι οποίοι διπλώνουν στο δρόμο ή εμφανίζουν κρατήρες από το πουθενά.Πολλοί όμως ρωτούν ποιός θα αναλάβει την ευθύνη εαν αυτό το σημείο του δρόμου γίνει η αιτία σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και σε ποιόν θα χρεωθούν οι ευθύνες. Mε απόφαση της περιφέρειας συστήνεται επιτροπή με επικεφαλής την διεύθυνση δημοσίων έργων προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια της καθίζησης.



Πηγή : Εφημερίδα Νέα Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου