Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Ντορο-κέφαλοι» από δηλώσεις Βουλγαράκη-Γιαννόπουλου!


Πονοκέφαλο προκαλούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι σημερινές δηλώσεις των κύριων Βουλγαράκη και Γιαννόπουλου, με τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ένταξής του σε άλλο κόμμα και τον κ. Γιαννόπουλο να εκτιμά μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι το κόμμα της κ. Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή. 
Ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, άφησε αιχμές για τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ένταξης του σε άλλο κόμμα. 


«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί βλέπω ότι η ΝΔ δεν μπορεί να βρει το δρόμο της. Βεβαίως, επίσης στεναχωριέμαι γιατί ο τρόπος που αναζητά το δρόμο της, δεν είναι ο καταλληλότερος. Αυτό είναι ένα άλλης τάξεως μέγεθος, που θα αποτυπωθεί αντικειμενικά από τον κόσμο, από τις εκλογές, από τις επιλογές κ.λπ.» είπε ο πρώην υπουργός.
Και συμπλήρωσε: «Είμαι ενεργός πολιτικά, παρακολουθώ τα δρώμενα, βλέπω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να πω ότι ο κ. Σαμαράς έχει πει πολύ σοβαρά πράγματα και έχει κάνει και πάρα πολύ καλές κινήσεις. Δεν πάω στο άλλο άκρο, επειδή ο κ. Σαμαράς, υιοθετώντας ενδεχομένως κάποιες δημοσκοπήσεις, είπε κάποιες κουβέντες στα σκαλοπάτια. Δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών των ανθρώπων. Έχω συνηθίσει να βλέπω τα πράγματα πολύ πιο ήρεμα και πολύ πιο στωικά. Δεν απαξιώνω τον κ. Σαμαρά, ούτε λέω ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα άθλιο κόμμα, επειδή εγώ είμαι απ' έξω...».
«Πιστεύω ότι το κόμμα το οποίο θα ανακοινώσει την Κυριακή η Ντόρα Μπακογιάννη, θα μπει στη Βουλή. Είναι μια διαπίστωση η οποία αποτυπώνεται δημοσκοπικά. Αλλά, τέλος πάντων, ας το δούμε την Κυριακή πως θα εξελιχθεί, να δούμε την ονομασία, να δούμε τη δυναμική που θα παρουσιάσει και εδώ θα είμαστε να σχολιάσουμε τις πολιτικές εξελίξεις», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Θ. Γιαννόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. 


Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου