Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ξέρει προς τα πού πέφτει η Εκλησσία ο γνωστός θαμώνας του Κολωνακίου Μάκης Γιακουμάτος...? Παρόλα αυτά υπέρ της πρωτοβουλίας της Εκκλησία... Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο!


Η απόφαση της Ιεράς Συνόδου να βγάλει φυλλάδιο προς το λαό αναφορικά με την κρίση δεν έχει διχάσει μόνο τους ιεράρχες και το λαό αλλά και τον πολιτικό κόσμο.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου επέκρινε την απόφαση της Συνόδου. Σε αντίθετο μήκος κύματος εμφανίστηκε όμως ο βουλευτής της Β΄Αθήνας, Μάκης Γιακουμάτος.
«Όχι δεν με ενόχλησε. Η Εκκλησία οδηγεί το ποίμνιό της. Λέει τις απόψεις της. Δεν με ενόχλησε. Αν το αποδέχομαι είναι δικό μου θέμα. Δεν με ενοχλούσε και με τον αείμνηστο, τον Μακαριστό Χριστόδουλο και δεν με ενοχλεί και τώρα.
Δεν έχω αλλάξει. Ήμουν Έλλην χριστιανός ορθόδοξος, δεν αλλάζω. Επειδή είμαι σχολή Χριστόδουλου Μακαριστού, δεν με ενοχλεί» είπε ο γνωστός για το άμεσο ύφος του πολιτικός.
Παράλληλα, πήρε θέση και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Εάν πράγματι οδηγηθούμε τον Μάρτη για εκλογές θα είναι μια αποτυχία της κυβέρνησης και της πολιτικής της»


Πηγή : politicsnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου